Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

City și Inter s-au calificat în semifinalele Champions League

Miercuri s-au aflat și celelalte două echipe care s-au calificat în semifinalele Champions League. Cum nu s-a întâmplat vreo răsturnare de situație, Inter și Manchester City au izbutit calificarea în penultimul act, acolo unde au completat tabloul din penultimul act al Ligii.

Înaintea meciurilor de miercuri se cunoșteau deja două semifinaliste, dar faptul că Manchester City și Inter Milano au completat tabloul de patru nu a fost deloc o surpriză. Din contră, nivelul jocului oferit în turul campionatului le oferea statut de echipe favorite și nu au înșelat așteptările iubitorilor de fotbal și a caselor de pariuri online care le-au oferit toată încrederea.

City, fără eșec în dubla cu Bayern

Campioana Premier League a marcat de patru ori în poarta campioanei Bundesliga pe care a eliminat-o cu 4-1 la general. După 3-0 în prima manșă, experiența lui Guardiola și faptul că a fost pe banca lui Bayern pentru o bună bucată de vreme l-au ajutat să reziste și a plecat neînvins după ce scorul final a fost 1-1. Mai mult, Erling Haaland a înscris din nou, dar tot el este jucătorul care a ratat un penalty în minutul 37 al jocului. Golul înscris de bavarezi i-a aparținut lui Joshua Kimmich, în minutul 83.

Inter nu a avut emoții în fața Benficăi

Presa din Italia a scris în ultimele săptămâni despre demiterea lui Simone Inzaghi de pe banca lui Inter Milano, însă antrenorul italian le-a dat peste nas tuturor prin calificarea echipei sale în semifinalele Champions League. Inter este echipa care a înscris cele mai multe goluri în sferturi, 2-0 în tur a fost scorul, iar în meciul de miercuri a fost mereu la conducere Barella a deschis scorul pentru milanezi, iar Martinez și Correa au decis calificarea deși scorul final al celei de-a doua manșe a fost 3-3. Golul egalizator marcat de oaspeți a venit abia în minutul 90+5.