Știri

Manchester City s-a calificat în finala Champions League

Manchester City a umilit Real Madrid în manșa retur a semifinalei a doua din Champions League și a obținut a doua ei calificare în finală. Crezi că va câștiga trofeul?


Manchester City – Real Madrid a fost programat miercuri seară, de la ora 22:00, pe „Etihad Stadium”. Deși se anunța un duel extrem de tare pentru că se juca cu calificarea pe masă după acel 1-1 de la Madrid, meciul a mers într-o singură direcție. „Cetățenii” nu au mai avut de gând să le scape finala și au început în forță, ceea ce a dus la un avantaj de două goluri la pauză. 2-0 cu Bernardo Silva în rolul marcatorului celor două goluri. Până la final au mai înscris Akanji și rezerva Julian Alvarez și au stabilit scorul final, 4-0.

Drept urmare, City ar putea obține chiar trei trofee în acest sezon. Foarte aproape să cucerească din nou Premier League, formația antrenată de Joseph Guardiola va juca și finala Cupei Angliei, iar pe 10 iunie finala Champions League. Dintre toate, singurul trofeu pe care nu l-a câștigat niciodată în istorie este Liga Campionilor unde casele de pariuri online văd în campioana Angliei favorită certă.

Finala Champions League Manchester City – Inter Milano are loc pe 10 iunie, ora 22:00, la Istanbul, „Ataturk Stadium”. Conform casei de pariuri Unibet cotă 1.40 este cota pentru succesul englezilor, în timp ce reprezentanta Serie A are doar cotă 9.00. Cine crezi că va câștiga?


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri