Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Manchester City s-a calificat în finala Champions League

Manchester City a umilit Real Madrid în manșa retur a semifinalei a doua din Champions League și a obținut a doua ei calificare în finală. Crezi că va câștiga trofeul?

Manchester City – Real Madrid a fost programat miercuri seară, de la ora 22:00, pe „Etihad Stadium”. Deși se anunța un duel extrem de tare pentru că se juca cu calificarea pe masă după acel 1-1 de la Madrid, meciul a mers într-o singură direcție. „Cetățenii” nu au mai avut de gând să le scape finala și au început în forță, ceea ce a dus la un avantaj de două goluri la pauză. 2-0 cu Bernardo Silva în rolul marcatorului celor două goluri. Până la final au mai înscris Akanji și rezerva Julian Alvarez și au stabilit scorul final, 4-0.

Drept urmare, City ar putea obține chiar trei trofee în acest sezon. Foarte aproape să cucerească din nou Premier League, formația antrenată de Joseph Guardiola va juca și finala Cupei Angliei, iar pe 10 iunie finala Champions League. Dintre toate, singurul trofeu pe care nu l-a câștigat niciodată în istorie este Liga Campionilor unde casele de pariuri online văd în campioana Angliei favorită certă.

Finala Champions League Manchester City – Inter Milano are loc pe 10 iunie, ora 22:00, la Istanbul, „Ataturk Stadium”. Conform casei de pariuri Unibet cotă 1.40 este cota pentru succesul englezilor, în timp ce reprezentanta Serie A are doar cotă 9.00. Cine crezi că va câștiga?