Știri

Manchester City castiga la pas si are prima optiune la calificarea in sferturi

Campioana Angliei și deținătoarea en-titre a trofeului Champions League a defilat în prima manșă a optimilor de finală și a reușit astfel să câștige cu scorul de 3-1 în compania lui FC Copenhaga.


Statutul de formație vizitatoare nu a contat pentru Manchester City, iar valoarea echipei din Premier League s-a văzut încă din primele minute. Kevin De Bruyne a deschis balul prin golul înscris în minutul 10, după ce a fost servit excelent de Phil Foden. Rolul s-a inversat pentru jucătorul belgian și la golul din minutul 45+1, când echipa lui a trecut în avantaj. A fost pasator decisiv pentru Bernardo Silva și scorul pauzei a fost 2-1.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

A doua repriză a fost mai echilibrată, Pep Guardiola a făcut doar o schimbare pe parcursul ei, iar singurul gol din a doua parte a meciului FC Copenhaga - Manchester City 1-3 a aparținut lui Phil Foden. Acestuia i s-a întors serviciul pe care l-a făcut la primul gol, atunci când el a pasat pentru Kevin De Bruyne. La golul 3, belgianul a pasat pentru internaționalul englez și a fost stabilit scorul final.

Singurul gol al echipei gazdă i-a aparținut lui Magnus Mattsson, în minutul 34, atunci când FC Copenhaga egala la 1. Manșa retur este programată să aibă loc în 6 martie 2024, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri