Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Manchester City a câștigat Cupa Angliei și este la un pas de a scrie istorie

Manchester City a reușit sâmbătă să câștige cu 2-1 meciul cu rivala Manchester United și a obținut al doilea trofeu al sezonului. Pentru clubul de pe Etihad este ocazia tocmai bună să între în istorie dacă reușește să câștige și Liga Campionilor.

De departe cea mai bună echipă din Premier League, Manchester City a reușit ca în acest sezon să câștige Cupa Angliei, campionatul și poate câștiga Champions League. Până acum doar o singură echipă din istoria fotbalului modern a reușit să câștige toate aceste trei competiții în decursul aceluiași sezon. Manchester United, avându-l la cârmă pe Sir Alex Ferguson a reușit această performanță, în ediția 1998/99.

Performanța l-a făcut chiar și pe rezervatul Guardiola să exulte și a făcut câteva declarații interesante la finalul victoriei cu 2-1 asupra rivalei Manchester United.

„Împotriva lui United, a fost special pentru orașul nostru, pentru fani noștri. AM evoluat foarte bine, foarte bine și sunt atât de mulțumit. Suntem la un meci distanță de triplă.”, a spus antrenorul spaniol, citat de presa din România.

Finala Champions League 2022/23 se va juca pe 10 iunie, ora 22:00, la Istanbul