Știri

Mafia albaneză, blaturi în Premier League? Granit Xhaka este cercetat!

În decembrie 2021, Granit Xhaka a fost avertizat de arbitrul Andre Marriner pentru tragere de timp în victoria lui Arsenal la Leeds, 4-1 pe Elland Road. Era minutul 86 și jucătorul a întârziat mai bine de 20 de secunde execuția unei lovituri libere.


Xhaka, implicat într-o anchetă care vizează mafia albaneză

La ce bun, probabil că s-au întrebat cei care au văzut partida, în condițiile în care vorbim despre un jucător al echipei care avea un avantaj copios. Ei bine, misterul avea să fie deslușit rapid. Se pariaseră 52.000 de lire sterline pe un avertisment primit de Xhaka în ultimele 10 minute, motiv pentru care FA a declanșat o anchetă și a trimis cazul la National Crime Agency (NCA), entitatea care se ocupă în Marea Britanie de crima organizată.

Volumul neobișnuit de mare de tranzacționare pe bursa de pariuri Betfair a fost însă doar vârful aisbergului. Sportsmail a aflat că anchetatorii NCA au descoperit dovezi ale unor sume semnificative pariate în criptomonede pe piețe nereglementate, cea mai mare parte din acestea în Albania. În plue, NCA analizează afirmațiile conform cărora Alban Jusufi, un atacant suedez-albanez care a primit o interdicție de cinci ani pentru aranjare de meciuri de către instanțele suedeze în 2017, a făcut sume uriașe pariând pe faptul că Xhaka va primi cartonaș galben.

Granit Xhaka este un fotbalist născut la Basel, care joacă pentru Elveția, însă are origini albaneze. Fratele său, tot fotbalist, Taulant Xhaka, joacă în naționala Albaniei pentru care a strâns 31 de selecții.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri