Știri

Maccabi Tel Aviv si Virtus Bologna s-au calificat in sferturile Euroliga

Maccabi Tel Aviv și Virtus Bologna au reușit să se impună în duelurile din optimile Euroliga și astfel să ocupe ultimele două locuri din sferturi.

Ponturi Euroliga

Maccabi Tel Aviv a avut prima șansă în duelul cu Baskonia, iar mobilizarea echipei din Israel a fost exemplară. 113-85 a arătat tabela din Stark Arena (Belgrad) unde 400 de oameni au venit să asiste la confruntare. Cu toate acestea, marcatorul principal al meciului a fost Miller-McIntyre (Baskonia) care a reușit să înscrie 32 de puncte. El a mai avut și 8 recuperări. În schimb, spaniolul Brown a fost numărul 1 la puncte înscrise pentru Maccabi. Acesta a reușit 29 de puncte.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

În cealaltă partidă, Anadolu Efes era cotată cu prima șansă în fața italienilor de la Virtus Bologna, dar lucrurile care erau pe hârtie nu s-au potrivit cu cele din teren. Astfel, 67-64 a fost scorul meciului de la Instanbul, unde italienii au ocupat ultimul loc necompletat al tabloului sferturilor de finală. 36-35 a fost scorul pauzei, însă totul s-a decis în ultimul sfert pe care Virtus Bologna l-a câștigat cu 19-14. Clyburn, americanul lui Anadolu Efes a înscris 22 de puncte și a fost cel mai bun marcator.

Maccabi Tel Aviv, Virtus Bologna, Real Madrid, Panathinaikos Atena, Monaco, Barcelona, Olympiakos și Fenerbahce sunt toate echipele calificate în sferturile de finală.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri