Știri

Lotul Sloveniei pentru EURO 2024

Slovenia a anunțat marți, 21 mai 2024 care va fi echipa lărgită alături de care va încerca să lase o impresie bună la EURO 2024. Un jucător experimentat revine după doi ani de absență.


Selecționerul Matjaz Kek a desemnat marți lotul lărgit pe care Slovenia îl va avea pentru EURO 2024 și unde va încerca să lase o impresie frumoasă. Cu această ocazie trebuie consemnată și revenirea după doi ani în tricoul echipei naționale a lui Josip Ilicic (36 ani). Atacantul lui Maribor a trecut printr-o perioadă tulbure din viața lui, respectiv probleme de sănătate mintală, dar cu toate acestea a marcat opt goluri pentru locul 2 din campionatul sloven.

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

30 este numărul de jucători chemați de selecționerul Kek în vederea meciurilor amicale cu Armenia și Bulgaria, urmând ca apoi să se decidă care sunt jucătorii care se vor înfrunta cu Danemarca, Serbia și Anglia în Grupa C.

Lotul lărgit al Sloveniei pentru EURO 2024

  • Portari: Jan Oblak, Vid Belec, Igor Vekic, Matevz Vidovsek.
  • Fundași: Jure Balkovec, Jaka Bijol, Miha Blazic, David Brekalo, Vanja Drkusic, Erik Janza, Zan Karnicnik, Petar Stojanovic, Zan Zaletel.
  • Mijlocași: Timi Maks Elsnik, Adam Gnezda-Cerin, Jon Gorenc Stankovic, Tomi Horvat, Jasmin Kurtic, Sandi Lovric, Benjamin Verbic, Miha Zajc, Adrian Zeljkovic, Nino Zugelj.
  • Atacanți: Zan Celar, Josip Ilicic, Jan Mlakar, Benjamin Sesko, Andraz Sporar, Zan Vipotnik, Luka Zahovic.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri