Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Lotul convocat de Edi Iordanescu pentru meciurile cu Finlanda si Bosnia

Romania urmeaza ca in a doua jumatate a lunii septembrie sa se intalneasca cu Finlanda si Bosnia & Hertegovina, in Liga Natiunilor, iar pentru aceste doua evenimente au fost convocati 27 de jucatori.

Luna septembrie aduce doua meciuri interesante la nivel de echipa nationala. Romania urmeaza ca vineri, 23 septembrie, de la ora 21:45, sa se intalneasca cu Finlanda, la Helsinki, pe stadionul Olimpic. Al doilea eveniment este cel de pe Stadionul Giulesti, din data de 26 septembrie, de la ora 21:45 si unde Romania o infrunta pe Bosnia & Hertegovina.

Romania face parte din Grupa 3, Liga 2 a Ligii Natiunilor, acolo unde le mai are drept adversare pe Finlanda, Muntenegru si Bosnia. Dupa patru meciuri disputate clasamentul nu arata deloc bine pentru tricolori, acestia aflandu-se pe ultimul loc, respectiv unul retrogradabil in Liga C.

Clasamentul Grupei 3

  • Bosnia & Hertegovina – 8 puncte
  • Muntenegru – 7 puncte
  • Finlanda – 4 puncte
  • Romania – 3 puncte

Iata lista cu cei 27 de jucatori convocati de Eduard Iordanescu pentru meciurile cu FInlanda si Bosnia & Hertegovina:

Portari: Ionut Radu, Horatiu Moldovan, Stefan Tarnovanu

Fundasi: Andrei Ratiu, Cristian Manea, Vlad Chiriches, Adrian Rus, Ionut NEdelcearu, Adnrei Burca, Nicusor Bancu, Mario Camora.

Mijlocasi: Deian Sorescu, Dennis Man, Andrei Cordea, Alexandru Cicaldau, Daniel Boloca, Marius Marin, Nicolae Paun, Tudor Baluta, Razvan Marin, Nicolae Stanciu, Darius Olaru, Denis Dragus, Florinel Coman.

Atacanti: George Puscas, Denis Alibec, Florin Tanase