Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

PSG il pierde pe Messi, jucator care va semna cu Inter Miami

Lionel Messi, unul dintre cei mai titrati jucatori de fotbal din era fotbalului modern urmeaza ca din vara anului 2023 sa paraseasca batranul continent.

Conform presei sportive de peste ocean, Lionel Messi urmeaza ca din vara anului viitor sa imbrace tricoul echipei Inter Miami, acolo unde David Beckham se numara printre actionari. Starul argentinian, desi are 34 de ani ramane unul dintre cei mai titrati fotbalisti din toate timpurile si urmeaza sa devina si patron de club. Lionel Messi va achizitiona 35% din actiunile lui Inter Miami.

 

Dornic de performanta, Lionel Messi mai are un an de contract cu echipa pariziana alaturi de care a castigat titlul la chiar primul sau sezon. Totusi, daca nu va face performanta, probabil ca pana la urma zvonurile precum mutarea in Major League Soccer se vor concretiza si drept urmare o sa-l vedem peste ocean.

Messi nu a stralucit la PSG

25 de meciuri a jucat Messi la Paris Saint-Germain in acest sezon, timp in care a reusit sa inscrie sase goluri. Formatia din capitala Frantei este abia al doilea club din istorie dupa ce pret de 18 ani a evoluat la Barcelona.