Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Messi paraseste fortat FC Barcelona

Barcelona a facut anuntul ca Lionel Messi nu poate semna un nou contract cu gruparea catalana. Desi parea sa fie o simpla formalitate, clubul a facut anuntul pe retelele de socializare si nu din cauza unor aspecte financiare.

barcelona

Lionel Messi nu continua la Barcelona

FC Barcelona nu se mai poate baza pe aportul lui Lionel Messi. Jucatorul argentinian nu poate evolua pentru gruparea catalana din cauza unor aspecte ce tin de regulamentul LaLiga. Nu a mai putut fi inregistrat din cauza plafonului financiar pe care l-au impus oamenii de fotbal din Spania.

Cele doua parti regreta profund ca nu pot fi indeplinite dorintele atat ale jucatorului, cat si ale clubului”, a aparut in comunicatul de presa emis de FC Barcelona.

Messi, cel mai bine platit jucator din lume

Cu un salariu de 76 de milioane de euro pe an, atacantul argentinian era cel mai bine platit jucator din lume. Pentru a putea evolua in continuare la Barcelona, acesta era de acord sa renunte la aproape jumatate din salariul pe care l-a avut in sezonul trecut.

Pe de alta parte, Barcelona dispune de cel mai mare buget de salarii din lume. Suma de bani platita de catalani pentru salariile platite anul trecut au totalizat 800 de milioane de euro. Peste 70% din aceasta suma reprezenta salariile jucatorilor.

Barcelona, a doua favorita la castigarea titlului

Aceata stire inca nu a schimbat foarte mult datele problemei atunci cand vine vorba despre cum vad casele de pariuri online situatia in LaLiga. Real Madrid ramane in continuare favorita, avand cota 2.10, iar Barcelona este pe locul al doilea, unde Betano pariuri ii ofera cota 3.00 sa castige un nou titlu, iar Atletico Madrid este cea de-a treia favorita la castigarea titlului.

Cote castigatoare LaLiga 2021-2022

  • Real Madrid – 2.10
  • Barcelona 3.00
  • Atletico Madrid – 4.00
  • Sevilla FC – 18.00
  • Real Sociedad – 75.00

Primul meci pe care FC Barcelona il are in LaLiga 2021-2022 este in compania lui Real Sociedad, pe „Camp Nou”. Cele doua se vor infrunta pe 15 august 2021.