Știri

Lionel Messi a ajuns la 1.000 de meciuri în carieră

Lionel Messi a reușit să înscrie un gol frumos în meciul Argentina - Australia și a contribuit din plin la calificarea echipei sale în sferturile de finală ale Campionatului Mondial.


În cei peste 17 ani de la debutul său la națională, starul lui Paris Saint-Germain a reușit abia în 2021 să cucerească primul trofeu cu Argentina. Mereu a strălucit la echipa de club, acolo unde a înscris peste 500 de goluri în 6 ani la juniorii lui Newells, atacantul a luat calea Barcelonei, acolo unde a evoluat încă de la vârsta de 13 ani. Prestațiile sale în tricoul catalanilor au fost incredibile, ceea ce i-a adus nenumărate trofee individuale și cu echipa.

Cel mai selecționat argentinian

Aflat la vărsta de 35 de ani, Cupa Mondială 2022 este poate ultimul turneu final la care va juca pentru echipa națională, dar chiar și așa lasă o figură frumoasă. A intrat în istorie ca fiind cel mai selecționat jucător argentinian și unul dintre cei mai buni marcatori. 94 este numărul de goluri înscrise în tricoul „Pumelor”, trei dintre ele la Mondialul din Qatar, ultimul dintre ele venit în meciul cu numărul 1.000 al carierei sale și în total a înscris 9 goluri la Mondial, cu 3 mai puține decât legendarul Pele.

Argentina va juca vineri, 9 decembrie, cu Olanda, în cadrul sferturilor de finală de la Mondialul din Qatar. Olanda a învins SUA cu scorul de 3-1, iar Dumfries a dat un gol și două pase de gol în acel duel.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri