Știri

Leo Strizu a demisionat de la FCSB. Cine îl înlocuiește?

Leo Strizu (55 ani), a decis ca după victoria FCSB cu 4-1 în fața Petrolului să renunțe la gruparea patronată de către excentricul Gigi Becali și a anunțat că demisionează chiar la interviul de după meci.


Văzut doar ca antrenorul FCSB „din acte”, Leo Strizu a surprins pe toată lumea cu decizia sa de a pleca de la gruparea bucureșteană. Motivul pentru care a luat această decizie se găsește chiar în interiorul clubului. Antrenorul de 55 de ani a spus imediat după meci că există cineva din club care comandă articole la presă împotriva lui

Am stat foarte mult și m-am gândit, am luat această decizie, că e grea sau ușoară, corectă sau nu, pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar, care m-au adus într-o postură negativă.” – este doar o parte din declarația de după victoria FCSB cu scorul de 4-1 asupra Petrolului.

FCSB, doar locul 3 înaintea etapei 29

Clubul bucureștean se află doar pe locul al treilea în ierahia Superliga România, cu 54 de puncte. Are două puncte peste Rapid București și șapte mai puține decât liderul Farul Constanța. Chiar și în aceste condiții, FCSB este matematic calificată în play-off, iar până la finalul sezonului regular va mai evolua cu UTA Arad și Sepsi Sf. Gheorghe.

Clasament Superliga România

  • Farul Constanța – 61 puncte
  • CFR Cluj – 59 puncte
  • FCSB – 54 puncte
  • Rapid București – 52 puncte
  • Universitatea Craiova – 48 puncte.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri