Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Leo Strizu a demisionat de la FCSB. Cine îl înlocuiește?

Leo Strizu (55 ani), a decis ca după victoria FCSB cu 4-1 în fața Petrolului să renunțe la gruparea patronată de către excentricul Gigi Becali și a anunțat că demisionează chiar la interviul de după meci.

Văzut doar ca antrenorul FCSB „din acte”, Leo Strizu a surprins pe toată lumea cu decizia sa de a pleca de la gruparea bucureșteană. Motivul pentru care a luat această decizie se găsește chiar în interiorul clubului. Antrenorul de 55 de ani a spus imediat după meci că există cineva din club care comandă articole la presă împotriva lui

Am stat foarte mult și m-am gândit, am luat această decizie, că e grea sau ușoară, corectă sau nu, pentru că îmi ajunge. Nu am vrut să ajung să fac acest pas, dar nu credeam că există o sursă care poate să comande unele articole în ziar, care m-au adus într-o postură negativă.” – este doar o parte din declarația de după victoria FCSB cu scorul de 4-1 asupra Petrolului.

FCSB, doar locul 3 înaintea etapei 29

Clubul bucureștean se află doar pe locul al treilea în ierahia Superliga România, cu 54 de puncte. Are două puncte peste Rapid București și șapte mai puține decât liderul Farul Constanța. Chiar și în aceste condiții, FCSB este matematic calificată în play-off, iar până la finalul sezonului regular va mai evolua cu UTA Arad și Sepsi Sf. Gheorghe.

Clasament Superliga România

  • Farul Constanța – 61 puncte
  • CFR Cluj – 59 puncte
  • FCSB – 54 puncte
  • Rapid București – 52 puncte
  • Universitatea Craiova – 48 puncte.