Știri

Legătura dintre PSG și câștigătoarea de Cupă Mondială

Cupa Mondială din 2002 și 2018 a fost câștigată de Brazilia și Franța, asta după cu un an înainte PSG a achiziționat doi dintre jucătorii cheie ai celor două naționale. Să se repete istoria și acum sî fie rândul lui Messi?


PSG este una dintre cele mai bogate echipe din lume și totodată un colos al fotbalului din Franța, acolo unde domină autoritar campionatul. Dispune și de un trio ofensiv greu de regăsit la vreo altă echipă din lume, alcătuit din Neymar, Mbappe și Messi. Există și o legătură interesantă întrea formația pariziană și câștigătoarea de Cupă Mondială, care îl are în prim plan și pe Mbappe, poate cel mai promițător atacant al momentului.

Ronaldinho la PSG și Brazilia câștiga Mondialul în anul imediat următor

Ronaldinho a părăsit Brazilia în anul 2001, atunci când a ales să meargă la Paris Saint-Germain și a făcut asta din postura de jucător al celor de la Gremio. Cu acesta în lot, Brazilia avea să triumfe în finala Mondialului din 2002, atunci când și-a luat revanșa și a trecut cu 2-0 de Germania. Ambele reușite ale acelei partide au aparținut lui Ronaldo.

În 2017, Mbappe semnează cu PSG și Franța avea să câștige Mondialul

Ajuns la 23 de ani, Kylia Mbappe evoluează din 2017 la Paris Saint-Germain, acolo unde a venit în schimbul sumei de 180 de milioane de euro, asta după ce a fost prima oară împrumutat din mai multe motive. După doar un an mai târziu, respectiv în 2018, Franța câștiga al doilea său titlu de campioană mondială și asta după ce trecea cu scorul de 4-2 de Croația.

Lionel Messi a semnat cu PSG. Să câștige Argentina Cupa Mondială 2022?

În 2021, Lionel Messi a semnat cu Paris Saint-Germain și a produs unul dintre șocurile anului, după ce a decis să plece de la Barcelona, singura echipă pentru care a jucat în fotbalul mare și unde era legitimat încă din anul 2002, de pe vremea când juca la juniori. Până la urmă transferut s-a făcut gratis, pentru că starul argentinian nu s-a înțeles cu clubul catalan. La un an de la venirea lui Messi pe „Parc de Princes” are loc Cupa Mondială, unde Argentina este și ea implicată.

Cine câștigă Cupa Mondială?


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri