Știri

La Mondialul din Qatar se va vinde cea mai scumpă bere din lume

În perioada 20 noiembrie – 18 decembrie va avea loc Campionatul Mondial 2022, prima ediție a unui asemenea turneu organizat într-un stat musulman, din Golf și care va avea loc iarna.


Găzduirea Campionatului Mondial din 2022 reprezintă o noutate în materie de fotbal, deoarece va avea loc pe timp de iarnă, iar locul de desfășurare este în Qatar, respectiv o țară musulmană din Golf, un aspect inedit. Cu atât mai mult când acolo există legi stricte în privința consumului de alcool.

Consumul de bere pe perioada Mondialului din Qatar va fi costisitor și asta din cauza faptului că în Golf sunt legi stricte în ceea ce privește consumul de alcoool. Drept urmare, Qatar va face o excepție și va permite până la urmă ânzarea de bere în anumite locuri special amenajate, dar nu în incinta locurilor unde se vor desfășura partidele.

Pana la 13 euro pentru o bere in Qatar

Prețurile la alcool sunt foarte mari, ceea ce s-a menținut și în Qatar, dat fiind faptul că ajunge și la aproximativ 13 euro. Prețul este unul foarte mare, având î vedere că cea mai scumpă bere la anumite evenimente sportive din alte țări nu depășește jumătate din cât va costa pe perioara Campionatului Mondial 2022. Mai mult, fiecare spațiu special amenajat pentru consumul de alcool va fi atent supravegheat de polițiști.

Dacă în privința consumului de bere au avut loc discuții intense și s-a ajuns la o concesie din partea organizatorilor, nu la fel s-a întâmplat și în privința altor legi drastice. Una dintre acestea se referă la pedepsirea contactelor sexuale în afara căsătoriei, ceea ce atrage după sine o pedepsă de șapte ani de închisoare.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri