Știri

Kylian Mbappe sau Leo Messi, cine iese golgheterul Mondialului

Finala aduce față în față și doi dintre cei mai buni jucători din lume, Mbappe și Messi se vor duela pentru titlul de cel mai bun marcator al turneului.


Colegi la Paris Saint Germain, Kylian Mbappe și Leo Messi se vor duela de la distanță pentru titlul de cel mai bun marcator al turneului. Ambii au reușit să înscrie câte 5 goluri, iar pe 18 decembrie vor sta față în față, în finala Campionatului Mondial din Qatar. Diferența dintre ei este numărul de pase decisive, unde experimentatul atacant argentinian stă mai bine, având trei astfel de asisturi, spre deosebire de cele două ale mai tânărului său coleg de la campioana Franței.

Ce spun casele de pariuri

Deși amândoi sunt cei mai buni marcatori ai turneului și se așteaptă să fie decisivi și în finală, Lionel Messi pare să fie văzut mai bine de către specialiști. Conform Betano, atacantul argentinian este favorit, având 1.55 cotă să câștige Gheata de Aur a Cupei Mondiale, urmat de Kylian Mbappe, cotă 2.50, Cu toate acestea, cei doi ar putea să nu iasă golgheteri, deoarece alți doi jucători prezenți în ultimul act au câte patru goluri. Este vorba despre Olivier Giroud și Julian Alvarez, ambii având cotă 35.00.

Cote pentru titlul de golgheter

  • Lionel Messi – Cotă 1.55
  • Kylian Mbappe – Cotă 2.50
  • Julian Alvarez – Cotă 35.00
  • Olivier Giroud – Cotă 35.00

Tu pe cine pariezi că va câștiga Gheata de Aur a CM 2022?


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri