Știri

Kylian Mbappe a fost prezentat oficial la Real Madrid

Real Madrid a reușit într-un final să-l semneze pe Kylian Mbappe, jucător pe care îl curtează de anul trecut, dar abia acum a reușit să-l aducă pe Santiago Bernabeu. Clubul din capitala Spaniei a făcut deja și prezentarea oficială a jucătorului francez.


Kylian Mbappe este favorit alături de coechipierii săi de a echipa națională să cucerească Euro 2024, însă chiar înainte să debuteze la turneul final, jucătorul francez a semnat cu Real Madrid. Atacantul a plecat de la Paris Saint Germain și a ales deținătoarea Champions League 2023-24 și La Liga 2023-24 pentru următoarele cinci sezoane. Real Madrid deja a făcut anunțul pe conturile de socializare. A fost momentul în care fanii din toată lumea a campioanei Europei au luat cu asalt site-ul oficial al clubului și serverele au cedat.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Conform presei de profil, Mbappe era decis încă din februarie să vină la Real Madrid, dar trebuia să aștepte finalul sezonului și implicit încetarea contractului cu Paris Saint Germain care s-a încheiat la 1 iunie 2024. În vârstă de 25 de ani, atacantul francez se pregătește să joace în meciuri Euro 2024, fiind pregătit să-și îmbunătățească statisticile. A jucat 77 de meciuri pentru echipa națională și în tot acest timp a reușit 46 de goluri. El a reușit să înscrie 162 de goluri și pentru PSG.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri