Știri

Kansas City Chiefs castiga Super Bowl dupa o partida care a intrat in istorie

Kansas City Chief a reușit să câștige cu scorul de 25-22 de San Francisco 48ers în Super Bowl, dar partida a fost interesantă și a intrat în istoria fotbalului american.


Motivul pentru care Super Bowl 2024 a intrat în istoria fotbalului american este intrarea în prelungiri. A fost doar pentru a doua oară când s-a întâmplat lucrul acesta în decursul întâlnirilor din această fază a campionatului. Un eveniment grandios atât în timpul meciului cât și în pauza lui, Super Bowl 2024s-a încheiat cu 25-22 pentru Kansas City Chiefs, echipă care a reușit să obțină trei titluri în cinci ani fiind și prima care a câștigat NFL consecutiv din 2005, de când New England Patriots obținea această performanță.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Și San Francisco 49ers a avut parte de câteva elemente cheie, cum ar fi debutul kickerului Jake Moody care a marcat un gol de câmp pentru a deschide prelungirile. 6-3 a fost scorul în prelungiri după ce în cele patru sferturi scorul a fost 0-0, 3-10, 10-0, 6-9. Super Bowl 2024 s-a jucat la Paradise, pe Allegiant Stadium, în fașa unei audiențe formată din 61.629 de spectatori.

Butker a înscris patru goluri de câmă ți un extra punct pentru câștigătoarea Kansas City Chiefs. Valdes-Scantling și Hardman au marcat cele două esecuri ale echipei, în timp ce San Francisco 49ers i-a avut drept marcatori pe Moody (un gol de câmp și două extra puncte, în timp ce Jennings și McCaffrey au înscris eseuri.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri