Știri

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool - Cine va fi noul antrenor al cormoranilor

Liverpool va rămâne fără antrenor la finalul acestui sezon după ce antrenorul german a anunțat că nu mai dorește prelungirea contractului cu echipa de pe Anfield Road.


O știre neașteptată a luat cu asalt lumea fotbalului european. Jurgen Klopp a decis să își anunțe plecarea de la Liverpool la finalul sezonului Premier League 2023-2024. Decizia a venit după un videoclip pe care tehnicianunl în vârstă de 56 de ani l-a postat pe rețelele de socializare ale clubului englez.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

„Pot să înțeleg că este un joc pentru mulți oameni în acest moment, când auzi asta pentru prima dat, dar evident că po să explic - sau cel puțin să încerc să explic. Simt că rămân fără energie. Nu am nicio problemă acum, evident, știam deja de mai mult timp că va trebui să anunț asta la un moment dat, dar sunt absolut bine acum. Știu că nu pot să fac treaba asta din nou și din nou și din nou și din nou”, a declarat antrenorul.

Performanța obținută în decursul carierei sale ca antrenor principal al echipei Liverpool înseamnă un titlu de campion, câștigător al Champions League, Cupei Angliei, Cupei Ligii Angliei, campion mondial cu Liverpool, câștigător al Super Cupei Angliei, de două ori antrenor al anului și de două ori declaat antrenorul anului în campionat.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri