Știri

Jucatori de top nu vor face parte din lotul Angliei pentru Euro 2024

Decizia destul de radicală a selecționerului Angliei în ceea ce privește lotul de 26 de jucători pe care urmează să-l anunțe sâmbătă. Tehnicianul Gareth Southgate a trimis deja acasă câtiva dintre cei 33 de fotbaliști.


Naționala Angliei este printre favoritele la câștigarea Euro 2024, iar Gareth Southgate are mare încredere în jucătorii săi. Tehnicianul a decis să lase acasă jucători consacrați precum Harry Maguire și Grealish, cât și alți fotbalișt de la cluburi cu pretenții din Premier League. Curtis Jones, James Maddison nu vor fi incluși în lotul de 26.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

„Sunt supărat pentru că nu am fost ales să fac parte din echipa Angliei pentru Euro 2024. În ciuda eforturilor mele, nu am fost capabil să trec peste accidentarea suferită. Poate am forțat prea mult și am greșit”, a declarat Harry Maguire, unul dintre jucătorii care nu vor juca în meciuri Euro 2024. Anglia este favorita Grupei C, acolo unde urmează să întâlnească echipele naționale ale Sloveniei, Danemarcei și Serbiei.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri