Știri

Jose Mourinho a plecat de la Roma si in locul lui a venit un fost capitan al echipei

Rezultatele mai puțin bune ale formației AS Roma au făcut ca antrenorul Jose Mourinho să fie înlăturat de la cârma clubului de pe Stadio Olimpico. În locul său a fost numit un antrenor fără experiență, dar care a fost căpitanul clubului.


Jose Mourinho a plecat în lacrimi de la AS Roma. Tehnicianul portughez a fost oprit de fani imediat după ce a fost anunțată vestea și când i s-a cerut să facă o poză, acesta a fost văzut vizibil afectat. În mandatul său, Roma a cucerit UEFA Europa Conference League și a pierdut o finală de Europa League, doar că rezultatele din ultimul timp l-au pus într-o postură delicată. Meciul decisiv a fost eșecul de pe San Siro, 1-3 cu AC Milan.

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Un club de talia AS Roma nu are voie să aștepte mult până să aducă un nou antrenor. Sunt tehnicieni care vin și fără bani mulți, însă conducerea clubului l-a ales pe Daniele De Rossi. Fostul căpitan al grupării aflate pe locul 9 în Serie A 2023/2024 nu are deloc experiență la acest nivel, iar singura calitate care l-a făcut antenorul Romei este banderola de căpitan pe care a purtat-o și cele peste 600 de meciuri și 18 ani petrecuți în tricoul clubului. „Il capitan futuro” a avut o singură experiență ca manager, iar preț de cinci luni a antrenat-o pe SPAL (octombrie 2022 - februarie 2023), timp în care gruparea a pierdut opt meciuri, a câștigat trei dintre ele și alte șase le-a încheiat la egalitate.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri