Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Joi se va scrie istorie la Campionatul Mondial

FIFA a introdus o serie de reguli pentru ediția din 2022 a Cupei Mondiale și a decis să acorde mai multe șanse femeilor arbitru.

Joi se va scrie încă o filă din istoria fotbalului la scară largă, deoarece meciul dintre Costa Rica și Germania va fi arbitrat de o brigadă alcătuită exclusiv din femei. Va fi un trifoi format din Stephanie Frappart, ajutată la cele două tușe de către asistenții Neuza Back și Karen Diaz.

 

Costa Rica – Germania se va juca joi, 1 decembrie, de la ora 21:00 și le are drept protagoniste pe două echipe din Grupa E de la Cupa Mondială. Este un meci decisiv, deoarece pierzătoarea merge acasă sau chiar ambele au putea fi eliminate. Depind mult și de ceea ce se întâmplă în duelul dintre Spania și Japonia.

Clasamentul Grupei E

  • Spania – 4 puncte
  • Japonia – 3 puncte
  • Costa Rica – 3 puncte
  • Germania – 1 punct

Calculele Grupei E înainte de ultima etapă sunt foarte simple. Germania are nevoie de victorie, iar Spania trebuie să nu piardă în fața Japoniei. Dacă niponii termină la egalitate și germanii câștigă la cel puțin două goluri contra selecționatei din Costa Rica, atunci Germania merge braț la braț cu Spania în optimile Mondialului.