Știri

Jianu rateaza calificarea pe tabloul principal si ATP Bucuresti va avea loc fara jucatori romani

Ultima șansă la a avea un reprezentant al României pe tabloul principal al ATP București 2024, Filip Cristian Jianu (22 ani, 282 ATP) a pierdut în finala calificărilor. 6-7(4), 4-6 a fost scorul în fața moldoveanului Radu Albot.


ATP București se va disputa în săptămâna 15-21 aprilie 2024, iar România nu va avea reprezentant pe tabloul principal. Filip Cristian Jianu era singura speranță a României, însă la cei 22 de ani ai săi se află abia pe locul 282 ATP, iar nivelul jocului nu s-a ridicat la așteptările spectatorilor veniți să-l susțină. Drept urmare, Jianu a trebuit să se recunoască învins în finala calificărilor, 6-7(4), 4-6 a arătat tabela meciului cu Radu Albot (139 ATP).

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Favoritul turneului este argentinianul în vârstă de 25 de ani, Francisco Cerundolo. Aflat pe locul 21 ATP, jucătorul este pregătit să lase o impresie mai bună decât la ATP Monte Carlo, unde a pierdut în fața rusului Karen Khachanov. ATP București se organizează din nou pentru prima oară după o așteptate de opt ani. în 2016 a avut loc ediția anterioară și atunci se impunea Fernando Verdasco. De altfel, cei mai bine cotați cinci jucători sunt deja în turul al doilea unde își așteaptă adversarii.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri