Știri

Jaqueline Cristian rateaza intrarea pe tabloul principal la Indian Wells

Jaqueline Cristian ratează intrarea pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells și totul după ce a fost învinsă greu dar sigur de australianca Storm Hunter.


O oră și 34 de minute a durat meciul dintre locul 82 în lume și Storm Hunter, actual loc 124 WTA și a fost câștigat de cea din urmă cu scorul de 6-3, 7-5. Încă din primul game al meciului lucrurile au mers destul de slab pentru sportiva din România, deoarece și-a pierdut serviciul. A făcut breal și chiar a condus cu 2-1 și 3-2, însă la final a mai pierdut de două ori pe propriul serviciu și 3-6 a fost scorul primului act.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Setul al doilea a început mai bine pentru Jaqueline. Locul 80 în lume a făcut break de la primul game al actului secund și a continuat să aibă avantaj de două game-uri până la 5-4 când servea pentru a câștiga setul. A și avut trei mingi de set, dar lucrurile au luat o întorsătură oarecum așteptată. Egalată la 5, aceasta a aruncat mănușa și a pierdut ultimele trei game-uri ale setului și implicit ale meciului.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri