Știri

Jaqueline Cristian rateaza intrarea pe tabloul principal a WTA Linz

Singura jucătoare din România implicată în cadrul turneului WTA Linz, Jaqueline Cristian a fost învinsă în doar două seturi de daneza Clara Tauson. După 2-6, 0-6, locul 89 în lume a ratat intrarea pe tabloul principal.


Calificată în finala calificărilor WTA Linz, Jaqueline Cristian a aproape că a fost umilită de daneza + Clara Tauson într-un meci care a durat doar 57 de minute. Locul 89 în lume a pierdut cu scorul de 2-6, 0-6 în fața jucătoarei aflate pe locul 91 în lume. Meciul a început cu un break făcut de daneză, jucătoare care a continuat să joace fără greșeală și nu a pierdut nici măcar un set pe propriul serviciu.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Al doilea set s-a desfășurat în aceeași notă, cu Jaqueline Cristian care a început să-și piardă serviciul încă de la primul game. La fel de bine a jucat daneza și în consecință a încheiat meciul cu un game câștigat la 0. În urma succesului pe care Clara Tauson l-a obținut s-a calificat pe tabloul principal al unui turneu unde Jelena Ostapenko este cap de serie numărul 1 și este calificată direct în cadrul optimilor de finală.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri