Știri

Jaqueline Cristian a fost eliminata de la Charleston

După câteva meciuri foarte bune făcute de Cristian pe zgura verde de la Charleston, sportiva din România și-a găsit nașul și a fost eliminată de Daria Kasatkina, cu scorul de 7-6(4), 2-6, 3-6.


Actualul loc 83 WTA a făcut un turneu senzațional la Charleston, acolo unde pe parcursul competiției de reușit să treacă de două jucătoare de top 20. Primele trei adversare pe care le-a și eliminat au fost din Statele Unite ale Americii și uneori au fost victorii surprinzătoare. La fel de curajos s-a prezentat și în meciul de vineri, atunci când rusoaica Daria Kasatkina a stat de partea cealaltă a fileului. Meciul a început în forță, cu un joc bun și solid al româncei drept pentru care a și condus cu 1-0 la seturi. S-a impus cu 7-4 în tie-break, însă a urmat o cădere.

Parcă primul act a epuizat-o pe Jaqueline Cristian, deoarece în următoarele două seturi a cedat foarte ușor. Al doilea set a fost la discreția Dariei Kasatkina care a revenit de la 1-2 și a câștigat cinci game-uri consecutive. La fel și în al treilea set, atunci când a revenit de la -2 și a mai pierdut un game până la finalul unui meci care a durat două ore și 44 de minute, iar favorita numărul 4 și locul 11 WTA s-a impus cu 6-7(4), 6-2, 6-3.

Semifinale Charleston 2024

  • Pegula - Kasatkina, sâmbătă, 6 aprilie, ora 19:30
  • Sakkari - Collins, sâmbătă, 6 aprilie, 21:00

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri