Știri

Jannik Sinner este castigatorul Australian Open 2024

Italianul Jannik Sinner revine spectaculos pe tabelă și reușește să câștige în premieră Australian Open. 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3 a fost scorul unui meci cu Daniil Medvedev care a durat 3 ore și 46 de minute.

Jannik Sinner fist pumping during a tennis match at the Monte-Carlo Masters.

Favoritul caselor de pariuri și al specialiștilor din lumea întreagă, Jannik Sinner a reușit ca după aproape patru ore să își adjudece primul său trofeu de Grand Slam din carieră. Italianul a dispus cu scorul de 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3 de rusul Daniil Medvedev. Meciul a fost extrem de interesant pentru că Sinner a revenit de la 0-2 la seturi pe tabela. Însă, experiența și faptul că și-a adus aminte cum este să joci tenis la cel mai înalt nivel i-a adus și trofeul.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Cel mai probabil emoțiile și nivelul jocului pe care Medvedev l-a impus și-au spus cuvântul în primele două seturi, ceea ce s-a văzur prin serviciul deloc sigur. Mai mult, a avut și 5 duble greșeli, unele în moment deloc potrivite. Datorită victoriei din finala Australian Open 2024, Jannik Sinner ajunge la patru victorii consecutive în disputele directe cu Daniil Medvedev.

În urma victoriei pe care a reușit să o obțină, Sinner devine în premieră campion la Australain Open. Același lucru se aplică și dacă Daniil Medvedev se impunea. Pentru jucătorul din Rusia a fost cea de-a treia finală la Melbourne (2021, 2022, 2024) în care este învins.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri