Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Italia invinge Turcia si reuseste sa scrie istoria la primul meci de la EURO 2020

Net superioara selectionatei Turciei, Italia a reusit sa treaca la pas si deja sa aiba o optiune serioasa in vedere calificarii in fazele superioare ale competiei. Cele doua fac parte din Grupa A.

italia - EURO 2020

italia – EURO 2020

Italia invinge categoric Turcia in primul meci de la EURO 2020

Italia scrie istorie la Campionatul European

Inca din primele minute Italia a tinut sa-si arate superioritatea si a pus stapanire pe joc. A reusit  sa isi domine adversarul pe toate planurile, dovada ca Turcia a avut 0 pe linie la aproape toate capitolele. Mai mult decat atat, 14-0 a fost raportul suturilor spre poata, ceea ce reprezinta cea mai mare diferenta dupa o prima repriza din 2006 incoace. Olanda reusea atunci sa aiba 16-1 la raportul suturilor spre poarta dupa doar 45 de minuute.

Din cele 14 sututi spre poarta, trei si-au atins tinta, dar portarul Turciei a fost mereu la post. Mai mult, Chiellini a fost primul jucator de la Euro 2020 care a trimis balonul pe spatiul portii. Totul dupa executarea unei lovituri de la coltul terenului, atunci cand a fost la un pas de a deschide scorul in urma unei executii cu capul.

Turcia, cel mai slab debut la un turneu final

Daca in preliminarii a jucat un fotbal bun si dadea impresia ca este o echipa buna, a inceput slab meciul si a fost la un pas de a nu trece de multe ori mijlocul terenului. De asemenea, a terminat cu 0 suturi pe spatiul portii aparate de Donnarumma, cat si cu 39% posesie. Astfel, selectionata Turciei devine a treia echipa din istoria Campionatului European care nu reuseste sa traga pe poarta pe intreg parcursul meciului.

Liber de contract dupa incheierea socotelilor cu AC Milan, Hakan Calhanoglu este primul jucator care a faultat la EURO 2021. Acesta a produs unu dintre faulturile primei reprize, unde raportul a fost 1-3. Insa, pe final de meci a intervenit frustrarea, Soyuncu si Dervisoglu au fost avertizati de centralul Danny Makkelie.

Program etapa II Grupa A

  • Italia vs Elvetia, 16 iunie, ora 22:00
  • Turcia vs Tara Galilor, 16 iunie, ora 19:00

Rezumat Turcia – Italia

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere