Știri

Irina Begu s-a calificat în turul al doilea la Wimbledon

Prima rachetă a României a avut mari emoții cu locul 83 în lume, dar după două ore de la primul schimb a reușit să se califice în turul al doilea la Wimbledon 2023.

begu

Irina Begu și Rebecca Marino a fost unul dintre cele mai interesante dueluri ale zilei de joi, 6 iulie 2023 pentru că s-a ajuns în decisiv. Primul set a fost acontat de capul de serie 29, dar pe fondul oboselii, canadianca a revenit pe tabela și a împins meciul în setul decisiv. Prima care a greșit în setul al treilea a fost chiar Begu, însă a făcut rebreak imediat și a egalat situația la 2. Acela a fost momentul cheie când doar o singură jucătoare a mai fost pe teren și a decurs ttul conform așteptărilor.

Cu cinci game-uri câștigate consecutiv, Irina Begu – Rebecca Marino s-a încheiat cu scorul de 6-2, 3-6, 6-2 și totul a ținut două ore și un minut. Mai mult decât atât, nivelul jocului prestat de Irina nu a fost deloc așa cum se aștepta, însă prin muncă a reușit să facă diferența. 3.041 km a acoperit în decursul meciului, spre deosebire de 2,7 km cât a acoperit jucătoarea din Canada.

În turul al doilea, Irina Begu va juca cu rusoaica Anna Blinkova (40 WTA). Meciul dintre cele două sportive este programat să se dispute vineri, 7 iulie 2023, nu înaintea orei 13:00. În decursul timpului s-au mai duelat de trei ori și Begu conduce cu 2-1. Însă, singura victorie a rusoaicei a venit pe iarbă, în 2019, într-un turneu care a precedat Wimbledon-ul din acel an.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri