Știri

Irina Begu a fost eliminată de la Madrid de către Madria Sakkari

Irina Begu a surprins pe toată lumea când s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Madrid, dar s-a oprit în sferturile de finală. A fost învinsă greu de către locul 9 în lume.


Maria Sakkari a început jocul cu Irina Begu puțin timid, ceea ce i-a permis jucătoarea noastre să nu are frică. Primul break al meciului l-a avut grecoaica, însă imediat în game-ul următor Irina a replicat și a câștigat la rândul ei pe serviciul adversarului. De altfel, setul 1 a fost și cel mai disputat după ce a durat o oră și șaisprezece minute. 7-6 (3) a fost scorul în valoarea Irinei Begu.

În setul al doilea s-a simțit oboseala și efortul depus de cele două jucătoare s-a văzut încă din primele trei game-uri care au fost break-uri. Locul 9 WTA a câștigat de două ori pe serviciul româncei și la final s-a impus cu scorul de 6-4. Totuși, cel mai dezechilibrat set al meciului a fost chiar decisivul unde Maria Sakkari a câștigat cu scorul de 6-2 A fost condusă cu 1-0, însă a fost singurul moment când Begu a fost la conducere pentru că cele două break-uri ale sportivei din Grecia au făcut diferența. 7-6 (3), 4-6, 2-6 a fost scorul unei partide încheiate aproape de miezul nopții și care a durat aproape trei ore.

În urma victoriei din meciul de aseară, Maria Sakkari se va duela cu Aryna Sabalenka în prima semifinală de la Madrid. Meciul va avea loc pe 4 mai.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri