Știri

Irina Bara pierde ocazia de a intra pe tabloul principal al Australian Open 2024

Jucătoarea de tenis Irina Bara a fost învinsă în semifinalele calificărilor Australian Open 2024 și în urma rezultatului ratează calificarea pe tabloul principal al primului Grand Slam al sezonului.


Aflată pe locul 183 în clasamentul WTA; Irina Bara era singura jucătoare din România care reușea să treacă de emoțiile primului tur al calificărilor și părea decisă să intre pe tabloul principal al Australian Open 2024. Lucrurile nu au stat deloc așa pentru că în semifinale a avut loc cu jucătoarea de origine germană Eva Lys. Meciul a fost la discreția jucătoarei favorite conform cotelor listate de către operatorii de pariuri sportive online din România, iar după doar o oră și șase minute se știa numele celei care mergea în finala calificărilor.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Eva Lys (141 WTA) a avut meciul la discreție încă din primul game, iar la finalul celor 66 de minute s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2. În consecință, România rămâne cu numai trei nume pe tabloul principal al primului Grand Slam din 2024. Sorana Cîrstea, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian așteaptă numele adversarilor pe care urmează să-i întâlnească.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri