Știri

Iran a devenit prima echipă care a efectuat șase schimbări la Mondial

Odată cu organizarea primului Campionat Mondial după perioada de pandemie, regulile FIFA în ceea ce privește schimbările într-un meci s-au schimbat și ele.


Cupa Mondială din 2022 a venit cu mai multe reguli, printre care și cea în privința numărului de schimbări permise în cadrul unui meci, iar Iran a fost prima echipă care s-a folosit de lucrul acesta.  Fost o primă schimbare efectuată din cauza accidentării portarului, iar apoi Carlos Queiroz a mai efectuat alte cinci schimbări. Se pot face șase schimbări la Mondial, dar numai în anumite condiții, spre exemplu dacă un jucător este nevoit să părăsească terenul în urma unei accidentări la cap, cum s-a întâmplat cu portarul Beiranvand.

S-a apelat la această regulă întocmai pentru ca echilibrul să fie menținut în anumite cazuri speciale, iar dacă lucrul acesta se întâmplă, atunci și echipei adverse i se permite să schimbe șase jucători. Totuși, în Anglia – Iran, selecționerul Gareth Southgate a efectuat doar cinci modificări, toate venite în cea de-a doua repriză.

Anglia a învins Iran cu scorul de 6 la 2 (3-0 pauză), stabilind câteva recorduri. A fost cea mai categorică victorie de la CM 2022 până acum, cât și a doua cea mai categorică a Angliei din istoria participărilor sale la un Mondial, în era fotbalului modern.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri