Știri

Încă două suspendări în urma meciurilor trucate din tenis

Agenția Internațională de Integritate din Tenis a dat publicității numele a altor doi jucători suspendați ca urmare a investigației sale asupra meciurilor trucate.


Din nou lumea tenisului a fost zguduită de rapoartele de aranjare e meciuri în urma cărora încă doi jucători au fost suspendați. Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a oferit numele a doi jucători algerieni din tenisului profesionist care au participat la aranjarea de meciuri.

ITIA a declarat că are dovezi incontestabile împotriva celor doi. Astfel tenisul și fotbalul au devenit sporturile unde se aranjează cel mai des meciuri, ceea ce este o problemă reală, dar pe care autoritățile declară că încep să o aibî sub control.

Houria Boukholda și Mohamed Hassan au fost suspendați din tenis

În vârstă de 20 de ani, Houria Boukholda a luat parte la trucarea de meciuri, nu a fost la fel de mult implicată precum partenerul ei. Este suspectată că a trucat cinci meciuri în perioada 2017-2018, însă s-a luat în vedere vârsta fragedă și influența pe care Hassan ar fi putut să o aibă asupra ei. Drept urmare, ITIA a anunțat 24 de luni de suspendare și o amendă  de 10.000 de dolari.

Forul internațional nu a avut la fel de multă îngăduință și față de Mohamed Hassan, pe care l-a suspendat pe viață pentru aranjarea de meciuri în perioada 2016-2018. La cei 27 de ani ai săi, el trebuie să plătească și o amendă de 12.100 de dolari.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri