Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ilie Dumitrescu ne ofera cota 25 formata din 5 meciuri

Ilie Dumitrescu ne ofera cota 25 formata din 5 meciuri. Campionatele importante au ajuns la final, in aceasta saptamana se mai disputa ultimele 2 finale europene si cateva meciuri de baraj, iar sezonul 2021/22 se incheie oficial pe 31 mai.

Unul dintre ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, a gasit cateva meciuri bune de pariat in perioada 25-27 mai. Mai exact 5 meciuri din fotbal pe care a mizat pe solisti pentru a ajunge la o cota finala de 25.32. Fiind o persoana mai slaba in evenimente, este o idee foarte buna sa facem bilete pe 2-3 zile.

Ce pronosticuri a jucat Ilie Dumitrescu?

Spuneam mai sus ca Ilie se bazeaza pe 5 solisti, incepem cu primul meci care se joaca pe 25 mai, finala Conference League AS Roma vs Feyenoord se joaca miercuri de la 22, iar abasadorul Superbet crede ca romanii se vor impune in timp regulamentar.

Pentru 26 mai a ales 3 meciuri, Odense – Midtjylland in care a mizat pe 2 solist la cota 1.85. Mai apoi avem pe bilet Rosenborg – Haugesund in care Ilie vede o victorie a gazdelor. Ultima disputa de joi este Steaua Rosie – Partizan, un derby in care pronostic selectat este 1 solist.

Ultima partida de pe bilet se joaca pe 27 mai, Universitatea Craiova – Botosani, o disputa din Romania care conteaza pentru calificarea in preliminariile Conference League. Si aici avem pronosticul 1 solist, la cota 1.75.