Știri

Ilie Dumitrescu ne ofera cota 25 formata din 5 meciuri

Ilie Dumitrescu ne ofera cota 25 formata din 5 meciuri. Campionatele importante au ajuns la final, in aceasta saptamana se mai disputa ultimele 2 finale europene si cateva meciuri de baraj, iar sezonul 2021/22 se incheie oficial pe 31 mai.


Unul dintre ambasadorii Superbet, Ilie Dumitrescu, a gasit cateva meciuri bune de pariat in perioada 25-27 mai. Mai exact 5 meciuri din fotbal pe care a mizat pe solisti pentru a ajunge la o cota finala de 25.32. Fiind o persoana mai slaba in evenimente, este o idee foarte buna sa facem bilete pe 2-3 zile.

Ce pronosticuri a jucat Ilie Dumitrescu?

Spuneam mai sus ca Ilie se bazeaza pe 5 solisti, incepem cu primul meci care se joaca pe 25 mai, finala Conference League AS Roma vs Feyenoord se joaca miercuri de la 22, iar abasadorul Superbet crede ca romanii se vor impune in timp regulamentar.

Pentru 26 mai a ales 3 meciuri, Odense – Midtjylland in care a mizat pe 2 solist la cota 1.85. Mai apoi avem pe bilet Rosenborg – Haugesund in care Ilie vede o victorie a gazdelor. Ultima disputa de joi este Steaua Rosie – Partizan, un derby in care pronostic selectat este 1 solist.

Ultima partida de pe bilet se joaca pe 27 mai, Universitatea Craiova – Botosani, o disputa din Romania care conteaza pentru calificarea in preliminariile Conference League. Si aici avem pronosticul 1 solist, la cota 1.75.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri