Știri

Harry Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria naționalei Angliei

Au început preliminariile pentru Campionatul European de fotbal din 2024, iar unul dintre meciuri s-a jucat între Italia și Anglia. Kane a fost unul dintre cei care au marcat și așa a devenit cel mai bun marcator din istoria selecționatei Albionului.


Ajuns la vârsta de 28 de ani, Harry Kane  evoluează din sezonul 2013/14 la Tottenham Hotspur, alături de care a reușit să obțină performanțe incredibile. O parte dintre aceste performanțe au venit și în tricoul echipei naționale, așa cum s-a întâmplat joi seara. Căpitanul Angliei și-a adus contribuția pe tabelă prin marcarea unuia dintre cele două goluri ale echipei sale și Italia – Anglia s-a încheiat 1-2. Pentru el a fost a 54-a reușită și seara când a trecut pe prima poziție în topul celor mai buni marcatori din istoria naționalei sale.

Vreau doar să spun că a fost o seară specială pentru mine în plan personal. Este prima victorie a Angliei în Italia după o foarte lungă perioadă și să fiu parte implicată direct în acest meci este uimitor”, a declarat Harry Kane conform presei din Marea Britanie.

Top 5 cei mai buni marcatori ai naționalei Angliei

  • Harry Kane, 54 goluri în 81 de meciuri
  • Wayne Rooney, 53 goluri în 120 de meciuri
  • Bobby Charlton, 49 goluri în 106 de meciuri
  • Gary Lineker, 48 goluri în 80 de meciuri.
  • Jimmy Greaves, 44 goluri în 57 de meciuri.

Următorul meci al naționalei Angliei va avea loc pe 26 martie, duminică, pe terenul propriu.  De la ora 19:00, ora României, la Londra, pe Wembley urmează să primească vizita Ucrainei. Cele două fac parte din Grupa C de calificare la Campionatul European de fotbal din 2024.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri