Știri

Germania este ultima în Grupa E

Calculele sunt încurcare la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar și asta pentru că cel puțin până acum Franța este singura echipă cu maximum de puncte după cele două jocuri.


Duminică, 27 noiembrie, meciul vedetă a fost Spania – Germania, partidă care i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii celor două echipe. Fac parte din Grupa E, acolo unde mai concurează Japonia și Costa Rica. 1-1 a fost scorul în meciul de la Al Khor, acolo unde aproape 70.00 de fani au venit să vadp „pe viu” cele două reprezentative.

Echilibru perfect după cele două reprize

Cu un stil de joc total diferit, Spania și Germania au remizat la 1, însă au mers cap la cap pe întreaga perioadă a meciului. Obișnuită să paseze foarte mult, Spania a avut 64% posesie, dar lucrul acesta nu a pus-o mai mult în valoare, deoarece Germania a încheiat cu 4-3 în dreptul șuturilor pe poartă. Golurile au fost înscrise de două rezerve. Alvaro Morata a punctat la câteva minute după ce a intrat în teren, același lucru pe care l-a făcut și Niclas Fullkrug, atacantul lui Werder Bremen.

În urma celor întâmplate în runda cu numărul 2, Germania a căzut pe ultimul loc în Grupa E, cu un singur punct, dar este obligată să învingă Costa Rica. Cele două se vor duela în ultimul meci și dacă va reuși lucrul acesta și Spania nu pierde cu Japonia, atunci selecționata Germaniei va merge în optimi. Golaverajul este primul criteriu de departajare.

Clasament Grupa E

  • Spania (4 puncte)
  • Japonia (3 puncte)
  • Costa Rica (3 puncte)
  • Germania (1 punct)

Rezultate Grupa E – etapa 2

  • Spania – Germania 1-1
  • Japonia – Costa Rica 0-1

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri