Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Germania este ultima în Grupa E

Calculele sunt încurcare la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar și asta pentru că cel puțin până acum Franța este singura echipă cu maximum de puncte după cele două jocuri.

Duminică, 27 noiembrie, meciul vedetă a fost Spania – Germania, partidă care i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii celor două echipe. Fac parte din Grupa E, acolo unde mai concurează Japonia și Costa Rica. 1-1 a fost scorul în meciul de la Al Khor, acolo unde aproape 70.00 de fani au venit să vadp „pe viu” cele două reprezentative.

Echilibru perfect după cele două reprize

Cu un stil de joc total diferit, Spania și Germania au remizat la 1, însă au mers cap la cap pe întreaga perioadă a meciului. Obișnuită să paseze foarte mult, Spania a avut 64% posesie, dar lucrul acesta nu a pus-o mai mult în valoare, deoarece Germania a încheiat cu 4-3 în dreptul șuturilor pe poartă. Golurile au fost înscrise de două rezerve. Alvaro Morata a punctat la câteva minute după ce a intrat în teren, același lucru pe care l-a făcut și Niclas Fullkrug, atacantul lui Werder Bremen.

În urma celor întâmplate în runda cu numărul 2, Germania a căzut pe ultimul loc în Grupa E, cu un singur punct, dar este obligată să învingă Costa Rica. Cele două se vor duela în ultimul meci și dacă va reuși lucrul acesta și Spania nu pierde cu Japonia, atunci selecționata Germaniei va merge în optimi. Golaverajul este primul criteriu de departajare.

Clasament Grupa E

  • Spania (4 puncte)
  • Japonia (3 puncte)
  • Costa Rica (3 puncte)
  • Germania (1 punct)

Rezultate Grupa E – etapa 2

  • Spania – Germania 1-1
  • Japonia – Costa Rica 0-1