Știri

Germania - Canada, finala Campionatului Mondial de Hochei

Germania și Canada s-au calificat în finala Campionatului Mondial de Hochei pe gheață destinat probei masculine. Dacă nord-americanii erau favoriți, europenii chiar au depășit așteptările și au dat lovitura în semifinale.

hochei canada

Favorită numărul 1 la câștigarea turneului era SUA, dar naționala nord-americană a fost oprită în drumul ei de către Germania. Europenii au dat lovitura în semifinale și au câștigat cu scorul de 4-3. Atât rezultatul, cât și situația pe gheața din Tampere Deck Arena a fost una de remarcat pentru că germanii au avut tăria să revină de la 0-2 și 2-3. Tuch, Grimaldi și Michael Eyssimont au înscris pentru SUA, în timp ce Germania a dat lovitura prin dubla lui Frederik TIffels, golurile lui Szuber și Noebels.

În cea de-a doua semifinală lucrurile au evoluat așa cum se așteptau și casele de pariuri online care au listat cotele. Canada a învins cu scorul de 4-2, dar în ciuda scorului ea a fost condusă cu 1-0 după prima repriză. Diferența de valoare s-a făcut în a treia repriză când canadienii au apăsat pe piciorul de accelerație și de la 1-2 au câștigat cu 4-2. Blais, Quinn, Fantilli și Scott Laughton au înscris golurile victoriei. Pentru baltici au înscris Dans Locmelis (Lulea) și Rudolfs Balcers (Tampa Bay Lightning).

Germania – Canada, finala CM de Hochei pe gheață este programată să aibă loc duminică, 28 mai 2023, ora 20:20, la Tampere, în Tampere Deck Arena. Așa cum era de așteptat, naționala nord-americană este favorită, are cotă 1.63 la Unibet să obțină victoria în timpul regulamentar.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri