Știri

Germania a fost eliminată de la Mondial în urma unei faze controversate

Selecționata de fotbal a Germaniei a părăsit pentru a doua oara consecutiv Mondialul încă după disputarea meciurilor din faza grupelor.


Poate că mulți ar spune că eliminarea Germaniei de la Campionatul Mondial din Qatar este una rușinoasă, însă se întâmplă pentru a doua oară consecutiv să plece acasă după meciurile din grupă. Echipa antrenată de Hansi Flick a părăsit competiția după ce a câștigat cu 4—2 meciul contra naționalei din Costa Rica, dar a fost insuficient. În celălalt meci al grupei, Japonia a trecut cu scorul de 2-1 de Spania, la finalul unei partide despre care presa încă vorbește.

Japonia, călăul Germaniei și Spaniei în Grupa E

Selecționata Japoniei a încheiat pe prima poziție la finalul celor trei meciuri din Grupa E, acolo unde singurele sale victorii au venit contra Germaniei (2-1) și a Spaniei (2-1). În fiecare dintre aceste jocuri a fost condusă la pauză, însă cel puțin partida contra „Furia Roja” a pus mari semne de întrebare asupra sistemului VAR. golul care a decis scorul final al meciului Spania – Japonia 1-2 a fost înscris după o fază controversată în care mingea ar fi părut că a părăsit terenul de joc, decizie întoarsă datorită sistemului de arbitraj video.

Clasamentul final al Grupei E

  • Japonia – 6 puncte
  • Spania – 4 puncte
  • Germania – 4 puncte
  • Costa Rica – 3 puncte

Spania i-a luat fața Germaniei datorită golaverajului, care este primul criteriu atunci când două echipe sunt la egalitate de puncte. 9-3 este golaverajul ibericilor, în timp ce germanii au doar 6-5.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri