Știri

Gabriela Ruse este prima jucătoare din Romania care intra in circuit in sezonul 2024

A început noul sezon de tenis, iar primele meciuri care se dispută sunt cele de la United Cup și despre care am scris, cât și calificările turneelor de la Brisbane și Auckland. Gabriela Ruse se află printre sportivele care țintesc să intre pe tabloul principal și este prima sportivă din România care intra pe teren în noul sezon.

Elena Gabriela Ruse

Tenisul spectacol bate la ușă, iar printre sportivii care deja au început să se pregătească de debutul în sezonul 2024 se regăsește și Gabriela Ruse. Locul 128 în ume va juca sâmbătă dimineață cu Anna Danilina (Kazahstan) aflată pe locul 829 în lume. Meciul este analizat de echipa Ponturi Bune, iar în categoria ponturi tenis găsești mai multe informații și o idee de pont.

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Gabriela Ruse ar trebui să se impună, însă au fost cazuri când cotele caselor de pariuri pur și simplu nu au contat. Va fi primul duel direct al acestora, iar dacă va trece mai departe, atunci favorita numărul 2 a acestor calificări s-ar putea duela cu nemțoaica Niemeier. Aceasta este favorită numărul 7 și va juca cu locul 674 în lume, Elysia Bolton.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri