Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Gabriela Ruse a fost eliminată din calificările Australian Open

Favorita numărul 13 în calificările Australian Open, Gabriela Ruse a fost nevoită să se recunoască învinsă și eliminată de către Selena Janicijevic.

Aflată pe locul 112 în lume, Gabriela Ruse a plecat cu prima șansă în meciul din semifinalele calificărilor Australian Open. Lucrul acesta nu s-a văzut și la final, atunci când jucătoare din România a fost învinsă în două seturi, 5-7, 3-6.

Meciul a început promițător din partea lui Ruse, această a trecut repede la conducere și a condus cu scorul de 4-1. Ulterior, a fost egalată la patru și apoi a servit să închidă setul, însă și-a pierdut din nou serviciul. Jocul său a continuat să fie modest și următoarele trei game-uri le-a pierdut, iar la final a cedat cu 5-7. În cel de-al doilea set lucrurile au stat diferit, franțuzoaica în vârstă de 20 de ani a ratat ocazia de a închide meciul când conducea cu 5-3, deoarece Ruse a salvat două mingi de meci. Lucrul acesta nu l-a mai putut face și în al nouălea game al setului secund.

Astfel, în urma rezultatelor înregistrate în calificările primului Grand Slam al sezonului, România rămâne fără vreo jucătoare în finală. Gabriela Lee, Alexandra Ignatik, Irina Bara și Gabriela Ruse sunt jucătoarele din România care au evoluat în calificările Australian Open.