Știri

Gabriela Ruse a fost eliminată din calificările Australian Open

Favorita numărul 13 în calificările Australian Open, Gabriela Ruse a fost nevoită să se recunoască învinsă și eliminată de către Selena Janicijevic.


Aflată pe locul 112 în lume, Gabriela Ruse a plecat cu prima șansă în meciul din semifinalele calificărilor Australian Open. Lucrul acesta nu s-a văzut și la final, atunci când jucătoare din România a fost învinsă în două seturi, 5-7, 3-6.

Meciul a început promițător din partea lui Ruse, această a trecut repede la conducere și a condus cu scorul de 4-1. Ulterior, a fost egalată la patru și apoi a servit să închidă setul, însă și-a pierdut din nou serviciul. Jocul său a continuat să fie modest și următoarele trei game-uri le-a pierdut, iar la final a cedat cu 5-7. În cel de-al doilea set lucrurile au stat diferit, franțuzoaica în vârstă de 20 de ani a ratat ocazia de a închide meciul când conducea cu 5-3, deoarece Ruse a salvat două mingi de meci. Lucrul acesta nu l-a mai putut face și în al nouălea game al setului secund.

Astfel, în urma rezultatelor înregistrate în calificările primului Grand Slam al sezonului, România rămâne fără vreo jucătoare în finală. Gabriela Lee, Alexandra Ignatik, Irina Bara și Gabriela Ruse sunt jucătoarele din România care au evoluat în calificările Australian Open.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri