ATP

Fritz vs Dimitrov - Ponturi ATP Roma - 14-05-2024

Marți, de la ora 13:00, Taylor Fritz și Grigor Dimitrov vor fi rivali în cadrul optimilor de finală ale turneului ATP Roma 2024. Câștigătorul va juca cu Zverev sau Borges.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Taylor Fritz vs Grigor Dimitrov

De trei ori s-au mai duelat cei doi sportivi până acum și de două ori s-a impus bulgarul. Faptul că vin amândoi după rezultate convingătoare este un semn că pentru a se impune și în acest duel, oricare va fi declarat câștigător va trebui să joace cel mai bun tenis al său și atunci vă recomand peste 21.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Superbet
Superbet

Taylor Fritz vs Grigor Dimitrov

Peste 21.5 game-uri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Taylor Fritz - Grigor Dimitrov

Taylor Fritz

  • Jucătorul Taylor Fritz a reușit calificarea până în optimile de finală ale turneului de la Roma după cele două victorii la 0 pe care le-a obținut în compania jucătorilor Fabio Fognini și Sebastian Korda.
  • Și-a început aventura italiană în turul al doilea, dat fiind faptul că este locul 13 ATP. A avut un meci cu Fabio Fognini, dar a reușit să se impună destul de rapid. După o oră și 21 de minute a câștigat cu 6-3, 6-4.
  • Parcă meciul din turul anterior a fost ceva mai disputat, însă tot a fost la discreția lui Fritz. Americanul l-a învins cu scorul de 6-3, 6-4 pe compatriotul Sebastian Korda (27 ATP). Meciul a durat o oră și 12 minute.

Grigor Dimitrov

  • După două înfrângeri consecutive în set decisiv, Grigor Dimitrov a reușit să se impună în cele două jocuri deja disputate la ATP Roma 2024. Precum adversarul spu, bulgarul aflat pe locul 10 ATP a trecut în minimum de seturi de japonezul Nishioka și francezul Atmane.
  • Meciul cu Yoshihito Nishioka a durat o oră și 39 de minute. Grigor Dimitrov a avut nevoie de prelungiri pentru a se impune în primul set, scorul fiind 7-5, 6-4.
  • Terence Atmane i-a pus probleme bulgarului în primul set. Francezul aflat pe locul 137 ATP a reușit să împingă actul I în tie-break, dar experiența lui baby Federer și-a spus cuvântul, scorul fiind 7-6(3), 6-3, într-o oră și 44 de minute.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri