Știri

FRF a decis care sunt adversarii Romaniei in meciurile amicale

Federația Română de Fotbal a fixat patru meciuri de pregătire pentru selecționata antrenată de Edi Iordănescu. Sunt patru meciuri pe care urmează să le susțină, două în primăvară și alte două în vară, cu puțin timp înainte de plecarea în Germania.


România știe cu cineva va juca în vedere pregătirii pentru Campionatul European de Fotbal programat să se dispute în vara acestui an, în Germania. Selecționata antrenată de Edi Iordănescu a fost repartizată în Grupa E, alături de Belgia, Slovacia și câștigătoarea play-off-ului B care se va afla în luna martie. Tot atunci sunt programate și primele două meciuri de pregătire ale naționalei României.

  • România – Irlanda de Nord, 22 martie 2024, Arena Națională, București
  • România – Columbia, 26 martie 2024, Civitas Metropolitano, Madrid

Motivația meciului contra Columbiei este nevoia românilor din străinătate de a vedea naționala. De altfel, acesta va fi singurul meci jucat în deplasare în toată campania de pregătire. În luna iunie urmează celelalte două meciuri în care România va evolua în compania Bulgariei și Liechtenstein. Meciurile vor avea loc pe 17 și 22 iunie, ambele pe stadionul “Steaua”.

Edi Iordănescu și jucătorii pe care acesta urmează să-i aleagă pentru a participa la EURO 2024 vor decola cu direcția Wuzburg, oraș unde s-a decis să fie stabilită tabăra de pregătire.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri