Știri

Franta este noua campioana mondiala la handbal feminin

Duminică seară, Franța a reușit să învingă Norvegia și astfel să devină campioana mondială la handbal feminin. Cu această ocazie, se revanșează în fața nordicelor.


Naționala de handbal feminin a Franței a reușit să învingă Norvegia și astfel să încurce planurile caselor de pariuri online care vedeau în echipa gazdă principala favorită la ridicarea trofeului. Scorul a fost 31-28 (20-17 la pauză). Drept urmare, tehnicianul Olivier Krumbholz reușește să aducă un nou trofeu în vitrina naționalei franceze.

Meciul Franța – Norvegia din finala Campionatului Mondial de handbal feminin a avut loc la Herning, în “Jyske Bank Boxen” din Danemarca. Victoria echipei antrenate de Krumbholz a adus al treilea titlu mondial din istorie după cele din 2003 și 2017. Franța a reușit să învingă Norvegia și în grupele, 24-23 a fost scorul acelei victorii și încheie competiția cu victorii pe linie. În schimb, nordicele au suferit cele două înfrângeri, fiind și singurele din cadrul turneului.

Același meci s-a disputat și în finala ediției anterioare, doar că atunci Norvegia câștiga cu scorul de 29-22. Diferența a făcut-o jocul bun al echipei și cele cinci goluri înscrise de Grandveau, Horacek cele mai bune două marcatoare ale sale.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri