Știri

Fotbaliști de top pentru care poate fi ultima prezență la Cupa Mondială

Campionatul Mondial din Qatar stă să debuteze, iar jucătorii deja se pregătesc să îmbrace tricoul echipei naționale la cel mai important turneu din viața lor. Există și super-jucători pentru care CM 2022 ar putea să fie ultimul astfel de turneu.


Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Robert Lewandowski, Karim Benzema și Luis Suarez nu sunt doar jucători de atac de la cluburi din top 5 campionate ale Europei, ci sunt și jucători pentru care Mondialul din Qatar ar putea fi ultimul lor asemenea turneu.

Toți sunt trecuți bine de 30 de ani și până la acest moment au cifre excelente pentru echipele de club pe care le reprezintă. Toți au și ceva în comun: au evoluat sau evoluează la cluburi din LaLiga, dovadă că este unul dintre cele mai tari campionate de fotbal din întreaga lume. Mai mult, Karim Benzema este actualul Balon de Aur, dar pentru el, cât și pentru celelalte vedete menționate CM 2022 s-ar putea să fie ultima lor prezență la un turneu major.

Fără îndoială sunt printre cele mai cunoscute nume de atacanți ai momentului și care și-au lăsat mereu amprenta pentru cluburile la care au evoluat. Cristiano Ronaldo este veteranul acestui grup de jucători, cu 37 de ani. Jucătorul lui Manchester United este unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume, iar când își va anunta retragerea cu siguranță fotbalul o să fie mai sărac.

Pentru fanii portughezului retragerea s-ar putea anunța mai repede decât aceștia cred și în mare parte după Campionatul Mondial 2022. Este greu de crezut că mai poate juca până la ediția din 2026, deoarece atunci va avea 41 de ani.

  • Cristiano Rolando (37 ani) – Portugalia/Manchester United
  • Lionel Messi (35 ani) – Argentina/PSG
  • Luis Suarez (35 ani) – Uruguay/Club Nacional
  • Karim Benzema (34 ani) – Franța/Real Madrid
  • Robert Lewandowski (34 ani) – Polonia/FC Barcelona

Cu toate acestea, există un jucător trecut cu bine peste 45 de ani. Acesta este portarul egiptean El Hadary, care în 2018 a jucat la turneul final și avea vârsta de 45 de ani și 161 de zile. Era atunci portarul naționalei Egiptului și a intrat în poartă în meciul Egipt – Arabia Saudită 1-2.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri