Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Floyd Mayweather vs Aaron Chalmers, cel mai așteptat meci de sâmbătă

Floyd Mayweather vrea să îi pună la respect pe toți influencerii din lume care îl provoacă, cum se întâmplă și în cazul lui Aaron Chalmers. Cei doi se vor bate sâmbătă, de la ora 21:00, ora României,

Retras de ceva timp din sportul profesionist, Floyd Mayweather a început să colinde lumea și răspundă provocărilor venite din partea altor sportivi. Unul dintre ei a fost chiar Conor McGregor. Pentru el nu este doar un hobby, ci face și foarte mulți bani din lucrul acesta pentru că reprezintă un brand și există oameni care ar da bani grei să vadă asemenea dueluri. Este doar unul dintre motivele pentru care a acceptat să lupte împotriva lui Aaron Chalmers.

Meciurile galei organizată la Londra:

  • Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers; Exhibition
  • Natalie Nunn vs. Tommie Lee
  • Ulysses Diaz vs. Khalas Karim; Cruiserweight
  • J’Hon Ingram vs. Declan Kenna; Lightweight
  • Antonio Zepeda vs. Christopher Lovejoy; Heavyweight
  • Kevin Johnson vs. Mike Hales; Super welterweight
  • Sammy-Jo Luxton vs. Hayley Barraclough; Light heavyweight

Unde are loc meciul dintre Mayweather și Chalmers

Partida este programată sâmbătă, de la ora 21:00, într-o gală care va avea loc la Londra, în O2 Arena.

Cine este Aaron Chalmers

Ajuns la 35 de ani, Aaron Chalmers este un fost luptător de arte marțiale mixte (MMA) și în prezent vedetă de televiziune din Marea Britanie. În anul 2022 a făcut trecerea la box, unde în data de 17 iunie a avut primul meci pe care l-a și câștigat. S-a duelat cu Alexander Zeledon, 39-37 fiind scorul la puncte. În ianuarie 2023 a fost făcut anunțul în care va lupta împotriva lui Mayweather într-o partidă demonstrativă, după ce sportivul pe care inițial trebuia să-l întâlnească s-a retras.

Cine transmite meciul dintre Floyd Mayweather și Aaron Chalmbers

Meciul nu este transmis la televizor, în România, ci singura platformă pe care poți să-l urmărești este Voyo. De asemenea, el poate fi urmărit și prin intermediul funcției de streaming live al celor mai populare case de pariuri online.