Știri

Finală surpriză la Roland Garros: Swiatek vs Muchova

Eliminarea Arynei Sabalenka de către Karolina Muchova a stârnit rumoare în rândul iubitorilor de tenis care sperau să revadă o finală între locul 1 și 2 mondial. Meciul Iga Swiatek - Karolina Muchova este programat sâmbătă, 10 iunie, de la ora 16:00, pe Court Philippe Chatrier, fiind transmis și de Eurosport.

Iga Swiatek hitting a return shot during a tennis match.

Iga Swiatek era favorita specialiștilor la câștigarea turneului, dar având în vedere distribuția pe tabloul principal era de așteptat să joace cu Aryna Sabalenka în ultimul act. Rezultatele din teren au fost altele, iar în finala Roland Garros 2023 poloneza va evolua împotriva Karolinei Muchova. Cea din urmă a trecut cu greu de locul 2 WTA pe care l-a învins după trei ore și 17 minute. 7-6 (5), 6-7 (5), 7-5 a fost scorul unui duel în care Aryna a încercat să revină și chiar a egalat la 5 după ce a salvat o minge de meci, însă a pierdut la 0 game-ul 12 din setul 3.

De cealaltă parte, poloneza de 22 de ani care ocupă fotoliul de lider nu a avut emoții în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia. 6-2, 7-6 (7) a fost scorul unui meci cu două seturi total diferite. Datorită succesului din semifinale, Swiatek poate obține trofeul de la Paris fără să piardă set.

Iga Swiatek va juca sâmbătă a treia ei finală la Roland Garros.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri