Știri

FCSB – Nordsjaelland s-a încheiat așa cum a început, 0-0

Vicecampioana României a încheiat 0-0 prima manșă din cadrul turului III preliminar al Europa Conference League. FCSB a avut 0 pe tabelă și tot 0 în dreptul șuturilor pe poartă.


Jocul FCSB în partida cu Nordsjaelland a fost unul timid și drept urmare reprezentanta Superliga a încheiat cu 0 în dreptul șuturilor trimise pe spațiul porții apărate de Hansen. Intenția ofensivă a bucureștenilor s-a văzut încă din prima repriză când au fost dominați și au avut 0 șuturi pe poartă și o posesie de 35%.

  • Echipa folosită de FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Chiricheș, Radunovic – Olaru, Popescu, Djokovic – Cordea, Compagno, Coman

Drept urmare, după FCSB – Nordsjaelland 0-0 s-a întrerupt seria de cinci victorii consecutive ale liderului Superliga. Pe de altă parte, a fost al treilea duel din ultimele patru în care roș-albaștrii au încheiat fără gol primit.

Manșa secundă a turului III preliminar din Europa Conference se va disputa în Danemarca, la Farum, pe Right to Dream Park. Ora de disputare a jocului din 17 august este 19:30. Pentru bucureșteni va fi următorul meci pentru că FRF a decis să avantajeze echipele românești implicate în cupele europene ale căror meciuri le-a amânat.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri