Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

FCSB a semnat cu un nou antrenor!

FCSB a mutat pe bancă și a reușit să îi găsească înlocuitor lui Leo Strizu, cel care a demisionat după meciul cu Petrolul. Astfel, începând din runda următoare îl va avea pe bancă pe Elias Charalambous.

Elias Charalambous (42 ani) a semnat cu FCSB un contract valabil pentru doar câteva luni, respectiv până la vară. De echipă se va ocupa în continuare Mihai Pintili, deși antrenorul cipriot va încasa lunar 5.000 euro. Primul meci la care urmează să stea pe bancă este partida cu Sepsi Sf. Gheorghe din cea de-a doua etapă a play-off-ului Superliga.

În prezent, FCSB ocupă locul al treilea în SuperLiga, cu 30 de puncte. Este la 3 puncte în spatele lui CFR Cluj și la 5 distanță de liderul Farul Constanța. Imediat după jocul cu Sepri din 3 aprilie, ora 20:30, formația bucureșteană va juca cu CFR Cluj și aoi cu Farul Constanța, primele două clasate.

Cine este Elias Charalambous

Născut în Africa de Sud, acesta a jucat în Cipru destul de mult timp și pentru echipe cu nume. FC Vaslui, PAOK și Karlsruher sunt celelalte echipe pentru care a jucat. În 64 de meciuri a îmbrăcat tricoul național al naționalei cipriote. În 2017 a decis să se apuce de antrenonat și a fost secund la AEK Larnaka, cât și principal al echipelor Ethnikos Achna și Doxa Katokopias.