Știri

FC Botosani se salveaza de la retrogradare

FC Botoșani s-a salvat de la retrogradare după ce a reușit să se impună cu scorul de 1-0 și în meciul retur pe care l-a disputat în compania echipei CS Mioveni.

botosani

FC Botoșani s-a salvat de la retrogradare după ce a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 2-0 la general la finalul celor două manșe ale barajului de menținere/promovare. Avea deja avantaj de un gol după jocul din tur, atunci când a trecut cu scorul de 1-0 de CS Mioveni, printr-un gol venit pe final de meci. Formația din Moldova a continuat să fie la fel de insistentă și în manșa retur, unde rezerva Sebastian Mailat a dat lovitura marcând singurul gol al returului în minutul 74. Cu 18 minute înainte el l-a înlocuit pe Ofosu.

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum

Practic, meciul retur a fost un mare ZERO pentru CS Mioveni. Nu a reușit să aibă ocazii de gol și drept urmare a încheiat cu 0 șuturi pe poartă, 0 șuturi pe lângă poartă. De altfel, presiunea și-a spus cuvântul, iar cele două cornere acordate în decursul celor 95 de minute de joc confrmă lucrul acesta.

Ultima echipă care va completa tabloul final al Superliga 2024-25 se va disputa luni, 27 mai 2024, între Csikszereda Miercurea Ciuc și Dinamo București. Formația din prima ligă s-a impus cu scorul de 2-0 în tur.


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

500 RON pariu fara risc + 300 rotiri gratuite + 50 RON pariuri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri