Știri

FC Barcelona a câștigat titlul în Spania

Fondat în anul 1899 de către un grup de fotbaliști elvețieni, catalani, germani și englezi conduși de Joan Gamper, FC Barcelona a devenit unul dintre cele mai mari cluburi din lume. După victoria cu 4-2 asupra lui Espanyol a reușit să câștige din nou titlul în Spania.


FC Barcelona a reușit performanța de a obține titlul cu numărul 27 după un duel chiar pe teren marii rivale Espanyol Barcelona. 4-2 a fost scorul unei partide care la finalul ei era să fie umbrită de câțiva suporteri ai gazdelor care nu au suportat ideea ca rivalii lor să se bucure de titlu chiar pe RCDE Stadium. 3-0 a fost scorul încă de la pauză când dubla lui Robert Leawndowski și reușita lui Balde au rezolvat meciul într-o mare măsură. Kounde a înscris și el în minutul 53, iar apoi adversarii au redus din handicap pe fondul relaxării campioanei LaLiga.

Antrenat de Xavi care a venit la cârmă atunci când echipa avea mai mare nevoie are acum 85 de puncte, 14 mai multe decât Real Madrid. Matematica spulberă orice vis al madrilenilor pentru că mai sunt doar patru etape până la finalul sezonului.

Tot o luptă Barcelona – Real Madrid se prevede și pentru titlul de cel mai bun marcator al campionatului. Pe primul loc în fruntea acestui clasament este polonezul Robert Lewandowski (21 goluri/6 pase), urmat fiind de Karim Benzema (17 goluri/3 pase).


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum

Top case de pariuri