Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

FC Argeș vs Dinamo: informații utile, ultimele știri, cote la pariuri

FC Argeș – Dinamo București este programat să se joace sâmbătă, de la ora 21:00, în Trivale, pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Orange Sport, Digi Sport 1 și Prima sport 1 vor transmite partida retur din barajul pentru promovare/retrogradare din Superliga. Dinamoviștii au avantajul victoriei cu 6-1 din tur.

Victoria cu 6-1 a lui Dinamo București asupra echipei FC Argeș o face favorită certă conform cotelor listate de către casele de pariuri. Cotă 1.90 are victoria echipei gazdă în timpul regulamentar spre deosebire de 3.85 cât oferă Betano pentru succesul formației vizitatoare. Cu toate acestea, o victorie a gazdelor nu este exclusă, având în vedere că ea este echipa care vine din Superliga , unde a terminat pe locul al 14-lea, cu 24 de puncte. A avut un singur punct peste Chindia Târgoviște, formație care a retrogradat direct în Liga 2.

Evoluția lui Dinamo a surprins pe toată lumea. Formația antrenată de Burcă a câștigat cu scorul de 6-1 meciul de pe Arena Națională. Bena, Larrucea, Pop și Ghezali au înscris golurile prin care alb-roșii conduceau cu 4-0 încă de la pauză. Imediat după pauză Argeș a redus din diferență, dar la nici 60 de secunde la golul lui Zebic s-a mărit avantajul. Iglesias și același Ghezali au închis tabela și au stabilit scorul final 6-1.

Nu ar fi pentru prima oară când echipa din Liga 2 învinge o formație din Superliga la barajul de promovare/retrogradare. Chiar Dinamo a căzut victima lui U. Cluj în sezon anterior.